Server Prepaid dan SMS

Lebih banyak mencuba dalam perniagaan, kita sedang menghampiri kejayaan. Ini kerana dalam perniagaan dan kejayaan segalanya adalah mengikut kebarangkalian.

Dalam dunia perniagaan yang nak diceburi, semestinya ada persaingan. Jika tiada pesaing buat masa sekarang lambat laun mesti ada juga pesaingnya. Pabila perniagaan semakin maju, pasti akan ada yang memasuki pasaran. Lihat sahaja sebelum ini jarang-jarang perniagaan berteras telekomunikasi. Selepas 7 tahun beroperasi, kini lambakan perniagaan berteras telekomunikasi semakin bertambah. Ramai yang tersilap langkah selalu berfikir sekiranya company baru pasti peluangnya lebih cerah sedangkan anda sendiri tidak tahu sejauh mana perniagaan itu mampu bertahan. Silap hari bulan kita sendiri terjerat dengan skim-skim penipuan. Ramai yang mengambil jalan pintas untuk Berjaya sedangkan tiada jalan pintas untuk anda Berjaya melainkan jalan PANTAS.

Apa yang saya BUAT hanya menggunakan Prepaid seperti biasa dan menjual kepada “hot market” dan “warm market” sahaja. Kerana saya sedar adik-beradik, saudara mara, rakan pejabat, rakan-rakan lama, rakan-rakan adik-adik saya, rakan kepada saudara, rakan kepada rakan saya ramai yang menggunakan prepaid dan membelinya tiap-tiap bulan. Di sini sahaja saya telah berjaya mencipta jaringan perniagaan saya sendiri. Dan semakin berkembang dari hari ke hari. Apa yang penting saya hanya membuka cawangan-cawangan kedai prepaid bergerak saya sahaja. Menarik bukan! Perniagaan yang saya jalankan hanya melalui SMS sahaja ke server prepaid dan topup prepaid akan diakaunkan terus ke nombor si pembeli. Mudah dan tidak membebankan. Sambil baring pun saya boleh menghantar pesanan produk. Apa yang saya jalankan hanya melalui SMS sama seperti rajah,


Dengan modal permulaan RM65 saya dahulu, hari ini saya mula mencipta DUIT melalui handphone buruk saya. Ada sindiran sinis dari rakan yang berkata, “Alah berapa sangat lah untung menjual prepaid ni”, tak ada benda lain ke nak jual? Itu bukanlah masalah besar bagi saya, kerana saya tak meminta pun duit darinya bahkan dia terpaksa pulak membeli prepaid dari saya ketika dalam kecemasan.!.bila terhantuk baru lah tersedar kadang-kadang banyak perkara tak dijangka boleh berlaku. Kalau lah hari ini pendapatan anda RM1,800 atau Rm2,000 ataupun RM10,000 sekalipun hanya menjual top up prepaid, adakah anda akan kecewa dengan yuran pendaftaran RM65 tu? Sedangkan RM11 akan dipulangkan sebagai modal perniagaan. Berbaloi ke tak?

Sebenarnya kata seorang jutawan, Anda tak perlu risau untuk mencipta DUIT kerana sebenarnya semua perniagaan menjanjikan potensi pulangannya. Cuma ia bergantung kepada kemampuan kita sahaja. Kalau tangan tak disuap, manakan nasi akan masuk ke mulut. Takkan nak tengok jer..

Kalau 1 kedai aje untung dalam RM100, kan best kalau dapat buka lagi banyak cawangan sama macam konsep francaise. Formula ini dah banyak syarikat-syarikat besar gunakan macam Mac Donald, KFC, 7-Eleven, Old Town White Coffee dan banyak lagi lah. Lagi banyak cawangan lagi banyak lah untungnya. Kalau nak harap satu kedai aje beroperasi untungnya tetap ada cuma marginnya kurang. Persoalannya ada ke orang tak mahu untung? Senyum sorang-sorang lah kalau tak mahu tu. Alhamdulillah semakin hari semakin mudah untuk membuat urusniaga prepaid. walaupun kadangkala ada alami masalah tapi pelanggan boleh memahami. Pada yang tak pandai jangan pulak risau dan cepat putus asa sebab Starter kit lengkap PERCUMA dah di sediakan untuk korang BUAT sebagai manual perniagaan ni. Lengkap dengan penerangan bergambar dan mudah untuk difahami. Rata-rata ahli berpuas hati dengan penyampaian santai dalam starterkit ni.

Terharu dengan usaha pioneer prepaid4u yang dah siapkan macam-macam untuk rakan niaga baru. Tak faham nak guna boleh Tanya terus. Malu bertanya sesat jalan. Biarlah hari ni kita sesat sekejap dari terus sesat selamanya dalam hutang piutang.

Best Regards,

Ismail
Prepaid4u member
012 2610681

 

Copyright @ 2008 Prepaid MYeCASH: Server Prepaid dan SMS | Original Template: Wordpress Themes | Modified By Uncle is | Resolution: 1024x768 | Best View: Firefox | Top